3D-pussel och miniatyrer

Nog för att det heter att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Men i ärlighetens namn tröttnar man ganska snart på att vistas utomhus i alla väder. För att behålla friden i hemmet kan det då vara bra att ha några familjeaktiviteter på lut.

Prova 3D-pussel

3D-pussel var oerhört populära för några år sedan men är i dagsläget lite mer ovanliga. Har ni turen att få tag på ett är det absolut värt varje krona. 3D-pusslet ger en extra dimension till pusselläggandet. Nu gäller det inte bara att återskapa en bild utan dessutom få till rätt former. Pusselbitarna är i många fall lite sköra så det här är kanske inte rätt aktivitet för de allra minsta barnen.

Miniatyrer

Att bygga miniatyrrum är en spännande och intressant hobby som är på frammarsch just nu och ni kan välja att antingen skapa egna rum av det ni har hemma eller köpa färdiga satser med allt som behövs.

Det är lite pilligt, och absolut ingenting för de allra minsta, men riktigt underhållande för de som är lite äldre. Dessutom kan man göra det så enkelt eller avancerat som man önskar.