Ta hand om familjens munhälsa

Det är mycket viktigt att hand om din och familjens munhälsa genom att följa dagliga rutiner för munhygien. Detta förebygger problem som karies, tandinfektioner, dålig andedräkt och muntorrhet. Lyckligtvis kan du förebygga problem genom att borsta tänderna regelbundet, använda munskölj, rengöra mellan tänderna med tandtråd och överlag använda rätt munvårdsprodukter.

Till din hjälp har du GUM som inser att munhälsan inte bara är en enskild del av hälsan, utan en av grunderna för kroppens generella hälsotillstånd. GUM använder den senaste forskningen och är mycket engagerade i professionell tandvård för människor i alla åldrar. GUM är också väl medvetna om att varje mun är unik och att människors vanor utvecklas med tiden. Deras breda utbud av produkter är därför utvecklade med människors unika preferenser och utmaningar i åtanke.

Få din muntorrhet under kontroll

När det gäller muntorrhet är det viktigt att behandla den tidigt för att undvika att det leder till karies och tandinfektioner. Du som har problem med muntorrhet kan snabbt få den under kontroll med hjälp av GUM:s munvårdsguide. Denna guide vägleder dig om orsaker, symptom och lösningar på muntorrhet.

Muntorrhet kan bero på en mängd olika orsaker och några av de vanligaste är:

  • Alkohol.
  • Rökning.
  • Spottkörtelsjukdom.
  • Högt blodtryck.
  • Vitaminbrist.
  • Diabetes.
  • Åldrande.

Även stress och nervositet orsakar muntorrhet eftersom det får salivproduktionen att gå ner och torka ut kroppens slemhinnor. Därför behöver du inte oroa dig om du är torr i munnen under några timmar eller en dag, dock kan du behöva olika hjälpmedel när muntorrheten inte går över på en dag.

Köp GUM Hydral Spray

Det viktigaste är att vara uppmärksam och agera tidigt för att inte muntorrheten ska leda till ännu värre problem. En smidig lösning är att använda den återfuktande sprayen GUM Hydral som ger omedelbar lindring vid muntorrhet. Den är lämplig att använda när du sitter på bussen, jobbar på kontoret eller är på språng. Muntorrheten kommer att lindras under hela dagen och du kan använda den flera gånger per dag utan problem. Förutom denna fantastiska spray har du GUM Hydral tandkräm som med sin milda och fina smak passar perfekt för känsliga slemhinnor. Tveka inte att besöka deras hemsida för att kika på deras breda sortiment av högkvalitativa tandvårdsprodukter.